Contact rapid instalatii: 0743.55.51.56
Sisteme detectie incendiu: 0745.10.52.85
Instalatii electrice curenti tari, curenti slabi: 0748.85.88.58

Verificari Tehnice in Utilizare la cazane si aparate consumatoare de combustibil gazos, avand P<400 kw 

Dacic Instalatii asigura verificarea tehnica a centralelor termice cu P<400 kw (verificare ISCIR/ autorizare ISCIR), indiferent de producatorul/marca acesteia.

 

 

Service sisteme de mentenanta

Dacic Instalatii asigura activitatea de service si mentenanta tuturor lucrarilor de montaj instalatii, precum si intretinerii oricarei instalatii sau echipament tehnologic.

Serviciile Departamentului de Service si Mentenanta:

- Mentenanta si revizii la instalatii HVAC, Sanitare, Detectie Efractie, Supraveghere Video, Detectie Incendiu, Control acces, Electrice, Automatizare.

- Remedierea defectiunilor si repunerea in functiune a instalatiilor in cauza
- Instruirea personalului de intretinere a beneficiarului
- Asistenta tehnica

Tipurile de Contract:

Garantia Echipamentelor

Oferim garantie oricarui echipament instalat, insa acesta trebuie sa fie utilizat conform manualului de utilizare si cu o mentenanta corespunzatoare. Orice utilizare necorespunzatoare a echipamentului, sau lipsa mentenantei periodice poate duce la scoaterea echipamentului din garantie. Pentru a fi siguri ca echipamentul beneficiaza de o intretinere corespunzatoare, va recomandam sa incheiati un Contract de Mentenanta.


Contractul de Mentenanta
Incheierea unui contract de Mentenanta va garanteaza efectuarea unor vizite periodice pentru a se asigura fiabilitatea echipamentelor. Echipa care efectueaza aceste vizite testeaza si curata echipamentele pentru a asigura functionarea acestora la parametri initiali. Contractul de Mentenanta va acopera doar verificarea si curatarea consumabilelor echipamentului. Pentru repararea sau schimbarea unor piese aveti nevoie de un Contract de Service.


Contractul de Service

Printr-un Contract de Service, puteti beneficia de mentenanta echipamentelor la intervale regulate de timp, avantajul constand in faptul ca in caz de avarie a unor piese, veti suporta doar costul pieselor, nu si partea de montaj.


Serviciul de Permanenta

Printr-un astfel de contract, departamentul de Service si Mentananta va sta la dispozitie 24/7 pentru a asigura suportul de care aveti nevoie in caz de avarie a unui echipament. Acest contract se adreseaza clientilor care nu isi permit intreruperea activitatii si au nevoie de suport de urgenta.

Avantaje:
- Timp scurt de raspuns
- Toate solicitarile de interventie primite, sunt solutionate in cel mai scurt timp posibil. In functie de tipul contractului incheiat cu departamentul nostru, timpul de raspuns in care specialistii nostri se vor deplasa la client pentru constatare, poate fi de pana la 24 de ore.
- Personal Calificat
- Prin intermediul personalului calificat, ne propunem sa urmarim si sa pastram randamentul instalatiilor la parametri stabiliti initial si sa asiguram functionarea acestora pe intreaga lor durata de viata.
- Orice echipament care nu beneficiaza de o mentenanta periodica, va functiona la parametri scazuti si cu un consum mare de energie. Uzura fizica a echipamentelor duce la scaderea randamentului si suprasolicitarea acestora, motiv pentru care un contract de mentenanta va asigura o intretinere la parametri normali si o reducere a consumului de energie.
 


Copyrights © 2016 DACIC INSTALATII. All Rights Reserved | Powered by Expert Online & Web Design Brasov