Contact rapid instalatii: 0743.55.51.56
Sisteme detectie incendiu: 0745.10.52.85
Instalatii electrice curenti tari, curenti slabi: 0748.85.88.58

SISTEME DE CONTROL AL ACCESULUI SI PONTAJ

Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure si eficiente metode de protectie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in amplasament. Functiile acestuia, ofera administratiei un control riguros al acces-ului in zonele de importanta, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate.

In functie de tipul comunicatiei echipamentele de control acces pot functiona independent sau in retea.
Functionarea independenta (standalone) asigura accesul pe baza autorizarii pre programate, fara inregistrarea sau transferul evenimentelor de acces. Aceste echipamente ofera un set minimal de functii fiind destinate zonelor cu securitate scazuta sau medie.

Functionarea in retea (RS 485 sau Ethernet) permite stocarea evenimentelor de acces in memoria locala a cititorului si apoi transferarea spre un calculator de administrare. Aceaste lucru permite extinderea functionalitatii cu accesul in intervale orare predefinite si prin anumite usi pe baza unor profile.

CONTROL AUTO

Echipamentele de automatizari furnizate, sunt proiectate sa functioneze o perioada foarte lunga de timp, practic nelimitata din punctul de vedere al utilizatorului si au un design ergonomic. Portile automate asigura un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp.

AUTOMATIZARI PORTI BATANTE

Sisteme de actionare pentru porti batante cu unul sau doua canale, pentru deschideri intre 3,6 si 7 m, destinate utilizarii in mediul rezidential sau industrial. Pe portile batante se pot monta motoare liniare, de forma alungita sau motoare cu brat articulat. Acolo unde constructia portii nu permite, sau nu doriti sa modificati aspectul acesteia, se aleg motoare ingropate in pamant, in carcase inoxidabile. Exista doua categorii: pentru trafic normal: alimentare la 220V, respectiv trafic intens: alimentat la 24 V.

AUTOMATIZARI PORTI CULISANTE (GLISANTE)

Sunt disponibile trei variante de motoare, in functie de dimensiunile si greutatea portii actionate. Se regasesc in doua versiuni, cu alimentare la 24V pentru trafic intens, respectiv 220V sau 380V pentru trafic normal si porti foarte grele. Motorul pentru portile glisante are o constructie speciala, fiind necesara si o cremaliera.

AUTOMATIZARI PENTRU USI DE GARAJ SI INDUSTRIALE

In functie de tipul constructiv al usilor, exista actionari pentru usi culisante, usi sectionate, sau pentru porti de garaj basculante. Exista variante care sunt destinate doar mediului rezidential sau industrial. De asemenea automatizarea accesului in garaj reprezinta solutia potrivita atunci când se doreste modernizarea. Sistemele de automatizare confera o închidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare în cazul întreruperii curentului electric.

USI DE GARAJ REZIDENTIALE

Oferta noastra include: usi de garaj sectionale si usi de garaj tip rulou intr-o gama larga de dimensiuni si culori personalizabile oricarui acces. Ambele variante sunt termoizolate cu spuma poliuretanica si livrate cu cheder dublu de etansare ce asigura o izolare perfecta a garajului. Usile sectionale mai pot fi dotate, optional, cu usi de acces pietonal, ferestre dreptunghiulare, ornamente pentru ferestre, grile de ventilatie, yala deblocare.


USI INDUSTRIALE

Pentru domeniul industrial oferim: usi sectionale, usi rulou, usi armonice. Acestea asigura cele mai variate cerinte de acces in domeniul industrial, printr-o diversitate de dimensiuni, culori si accesorii de actionare si inchidere. Usile industriale sunt dezvoltate pentru durabilitate in timp in conditiile unui functiuonari intense.

BARIERE ACCES AUTO

Bariere pentru accesul autovehiculelor in parcari sau zone special limitate, cu deschiderea bratului intre 2 si 7m. Barierele pot fi actionate din buton de comanda, telecomanda radio, iar pentru aplicatiile speciale pot fi integrate in sistemul de control acces si deschise prin identificarea cu card-ul de acces.
Bariere electromecanice pentru restrictionare acces autovehicole, pentru mediul industrial sau rezidential, cu lungimea bratului cuprinsa intre 3,5 – 7m.

Marca/Brand comercializat:


Copyrights © 2016 DACIC INSTALATII. All Rights Reserved | Powered by Expert Online & Web Design Brasov