close

Contact rapid

Phasellus vulputate mauris eu mattis consequat. Nunc dapibus nunc ac nulla hendrerit, quis consectetur orci viverra.

close

Solicita interventie

  Nume (obligatoriu)
  Prenume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Mesaj

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Cerere oferta

  Ce anume cauti?



  ( Se poate face selectie multipla )

  Ce tip de casa detineti?


  Suprafata imobilului in mp?





  Urmatorul pas

  Aer conditionat

  Instalatii de climatizare Brasov

  Control eficient al temperaturii si umiditatii aerului

  Instalatiile de climatizare mentin in limite  personalizate valorile temperaturii si umiditatii relative a aerului din incaperile supuse ventilarii, indiferent de anotimp. O instalatie de climatizare este responsabila pentru racire, umidificare si uscare a aerului, precum si pentru reglarea automata a temperaturii si umiditatii aerului.

  In birouri, magazine, mall-uri si institutii este important sa se tina cont de calitatea aerului respirat. O instalatie de climatizare asigura aer curat si proaspat pentru toata lumea si, bineinteles, un nivel de confort optim.

  Pentru aer de calitate si o temperatura ambientala placuta, apelati la Dacic Instalatii!

  Avantajele aerului conditionat in locuinte

  Aerul conditionat este utilizat pe scara larga nu doar in mediul industrial ci si in locuinte. Sta in puterea noastra sa controlam nivelul de caldura, nivelul de umiditate si calitatea aerului. Practic, prin racirea mediului ambiant, aerul conditionat asigura si dezumidificarea incaperilor, transformand mediul respectiv intr-unul foarte confortabil. Izolarea locuintelor si folosirea geamurilor statificate a redus transferul termic al locuintelor. Un aparat de aer conditionat va asigura o aerisire si o racorire a locuintei fara a lasa caldura din exterior sa patrunda in interior.

  Avantajele aerului conditionat in birouri, institutii, magazine, hale etc

  Calitatea mediului in care oamenii isi desfasoara activitatea are o influenta complexa asupra acestora, atat din punct de vedere igienico-sanitar cat si al productivitatii muncii.

  Montaj aer conditionat Brasov

  Eficienta energetica si performante inalte

  Efectuam servicii de montaj instalatii de climatizare si le adaptam spatiului (birouri, magazine, hale industriale, mall-uri).  Oferim in continuare  service si mentenanta pe baza de contract.

  Dacic Instalatii din Brasov, cu o echipa de profesionisti in domeniul climatizarii, urmareste obtinerea unei instalatii de climatizare eficiente energetic si cu efecte reduse asupra mediului.

  Pentru montaj aer conditionat Brasov (rezidential, comercial si industrial) apelati la Dacic Instalatii.

  Serviciul de Mentenanta

  Service si mentenanta pentru instalatii de climatizaresi aer conditionat

  Departamentul de Service si Mentananta al Dacic Instalatii Brasov este la dispozitia clientilor 24/7 pentru a asigura suportul necesar in caz de avarie a unui echipament. Acest contract este ideal pentru clientii care nu isi permit intreruperea activitatii si au nevoie de suport de urgenta:

  – Toate solicitarile de interventie primite sunt solutionate in cel mai scurt timp posibil.
  – Cu personalu calificat, ne propunem sa urmarim si sa pastram randamentul instalatiilor la parametri stabiliti initial si sa asiguram functionarea acestora pe intreaga lor durata de viata.
  – Intretinere la parametri normali si o reducere a consumului de energie.

  Mentine instalatiile de climatizare in parametri optimi cu Dacic Instalatii din Brasov!

  Contact Icon Cere oferta
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.