• Str. Fanionului nr. 23 Brasov
  • Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

Aer conditionat

Avantajele aerului conditionat in birouri, institutii, magazine, hale etc

Calitatea mediului in care oamenii isi desfasoara activitatea are o influenta complexa asupra acestora, atat din punct de vedere igienico-sanitar cat si al productivitatii muncii.

Instalatiile de climatizare au drept scop mentinerea in anumite limite, dinainte prescrise, a temperaturii si umiditatii relative a aerului din incaperile supuse ventilarii in tot timpul anului. O instalatie de climatizare reuneste dispozitive pentru racire, umidificare si uscare a aerului, precum si o instalatie de reglare automata a temperaturii si umiditatii aerului.

In birouri, magazine, mall-uri si institutii este important sa se tina cont de calitatea aerului respirat. O instalatie de climatizare asigura aer curat si proaspat pentru toata lumea si, bineinteles, un nivel de confort optim.

Avantajele aerului conditionat in locuinte

Aerul conditionat este utilizat pe scara larga nu doar in mediul industrial ci si in locuinte. Sta in puterea noastra sa controlam nivelul de caldura, nivelul de umiditate si calitatea aerului. Practic, prin racirea mediului ambiant, aerul conditionat asigura si dezumidificarea incaperilor, transformand mediul respectiv intr-unul foarte confortabil. Izolarea locuintelor si folosirea geamurilor statificate a redus transferul termic al locuintelor. Un aparat de aer conditionat va asigura o aerisire si o racorire a locuintei fara a lasa caldura din exterior sa patrunda in interior.

Montaj rezidential/industrial, mentenanta, service

Efectuam servicii de montaj instalatii de climatizare si le adaptam spatiului (birouri, magazine, hale industriale, mall-uri) si oferim in continuare  service si mentenanta pe baza de contract.

Serviciul de Permanenta

Printr-un astfel de contract, departamentul de Service si Mentananta va sta la dispozitie 24/7 pentru a asigura suportul de care aveti nevoie in caz de avarie a unui echipament. Acest contract se adreseaza clientilor care nu isi permit intreruperea activitatii si au nevoie de suport de urgenta.

Avantaje:

  • Toate solicitarile de interventie primite, sunt solutionate in cel mai scurt timp posibil. In functie de tipul contractului incheiat cu departamentul nostru, timpul de raspuns in care specialistii nostri se vor deplasa la client pentru constatare, poate fi de pana la 24 de ore.
  • Prin intermediul personalului calificat, ne propunem sa urmarim si sa pastram randamentul instalatiilor la parametri stabiliti initial si sa asiguram functionarea acestora pe intreaga lor durata de viata.
  • Orice echipament care nu beneficiaza de o mentenanta periodica, va functiona la parametri scazuti si cu un consum mare de energie. Uzura fizica a echipamentelor duce la scaderea randamentului si suprasolicitarea acestora, motiv pentru care un contract de mentenanta va asigura o intretinere la parametri normali si o reducere a consumului de energie.