close

Contact rapid

Phasellus vulputate mauris eu mattis consequat. Nunc dapibus nunc ac nulla hendrerit, quis consectetur orci viverra.

close

Solicita interventie

  Nume (obligatoriu)
  Prenume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Mesaj

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Cerere oferta

  Ce anume cauti?  ( Se poate face selectie multipla )

  Ce tip de casa detineti?


  Suprafata imobilului in mp?

  Urmatorul pas

  Instalatii termice

  Montaj centrale termice Brasov

  Suntem Dacic Instalatii Brasov si iti predam controlul asupra temperaturii ambientale. Astfel, specializati in instalarea, mentenanta si interventiile in ceea ce priveste instalatiile termice, raspundem nevoilor personalizate ale clientilor nostri si oferim solutii de incalzire la preturi competitive.

  Serviciile noastre de montaj centrale si instalatii termice Brasov sunt disponibile atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Realizam sisteme de incalzire si climatizare folosind tehnologii si echipamente moderne care sa functioneze optim, sa aiba un consum redus de resurse si, nu in ultimul rand, sa fie prietenoase cu mediul inconjurator.

  Astfel, montam centrale termice in Brasov, pompe de caldura, realizam sisteme de incalzire in pardoseala si orice sistem de climatizare atat pentru case si apartamente cat si pentru spatii de alta natura.

  Montaj panouri solare Brasov

  Pentru cei care doresc facturi mai mici si vor totodata sa protejeze mediul inconjurator, Dacic Instalatii Brasov propune montajul de panouri solare pe acoperisuri sau terenuri si ofera solutii compatibile atat consumatorilor casnici cat si consumatorilor comerciali sau industriali.

  Energia solara este gratuita, ecologica si sustenabila. Daca esti interesat de instalarea de panouri solare in Brasov ne poti contacta pentru o oferta personalizata si adaptata nevoilor reale de consum. Economiseste bani si protejeaza-te impotriva cresterilor facturilor la utilitati.

  Cu o echipa de specialisti in domeniul panurilor solare in Brasov, evaluam, proiectam si instalam sisteme solare care ofera autonomie energetica sau reduc dependenta de retelele centralizate.

  Contact Icon Cere oferta
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.