close

Contact rapid

Phasellus vulputate mauris eu mattis consequat. Nunc dapibus nunc ac nulla hendrerit, quis consectetur orci viverra.

close

Solicita interventie

  Nume (obligatoriu)
  Prenume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Mesaj

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Cerere oferta

  Ce anume cauti?  ( Se poate face selectie multipla )

  Ce tip de casa detineti?


  Suprafata imobilului in mp?

  Urmatorul pas

  Pompe de caldura

  Pompele de caldura sunt solutii ecologice si eficiente energetic pentru incalzirea si racirea locuintelor cat si a spatiilor comerciale si industriale. Acestea utilizeaza energia regenerabila din aer, apa sau sol pentru a produce caldura sau frig, in functie de necesitati. In plus, pompele de caldura pot fi utilizate si pentru producerea apei calde menajere. Pompele de caldura sunt o investitie pe termen lung si reduc semnificativ consumul de energie si emisiile de CO2.

  Dacic Instalatii, cu o echipa experimentata de specialisti in domeniul instalatiilor realizeaza montajul eficient si in siguranta al pompelor de caldura in Brasov.

   

  Tipuri de pompe de caldura

  Pompe de caldura aer-apa

  Pompele de caldura aer-apa sunt o solutie excelenta atat pentru incalzirea locuintelor si a spatiilor comerciale cat si penru racirea acestora. In plus, folosind energia din aerul exterior, pot face inclusiv apa calda.

  Pompele de caldura care folosesc ca sursa de energie aerul functioneaza conform unui principiu simplu: aspira aerul din mediul exterior si il transmit cartre un schimbator de caldura. Inversand ciclul, pompa de caldura poate fi folosita pentru racirea spatiilor sau a locuintelor. Atat de simplu!

  Pompe de caldura sol-apa

  Energia geotermala este o sursa de energie regenerabila care poate fi folosita pentru incalzirea si racirea cladirilor, precum si pentru producerea de apa calda menajera. Una dintre cele mai populare modalitati de a exploata energia geotermala este prin intermediul pompelor de caldura geotermale.

  Pompele de caldura geotermale sau sol-apa pot fi de doua tipuri: pompe de caldura cu sonde geotermale sau cu colectoare geotermale. Ambele sisteme sunt foarte eficiente si pot oferi economii semnificative la costurile de incalzire si racire pe termen lung, iar avantajul major al acestor sisteme este ca temperatura solului este intotdeauna constanta, indiferent de anotimp, ceea ce face ca energia geotermala sa fie o sursa de energie foarte fiabila.

  Pompe de cadura cu instalare in interior si exterior

  Dacic Instalatii, cu o echipa de profesionisti cu experienta in montajul pompelor de caldura in Brasov iti ofera consultanta si montaj de specialitate pentru o varietate de pompe de caldura.

  Pompa de caldura aer-apa pentru instalare in interior

  O pompa de caldura aer-apa pentru instalare in interior poate fi o alegere buna pentru proprietatile mici, unde spatiul exterior este limitat sau pentru proprietatile unde nu este posibila instalarea unei pompe de caldura in exterior.

  Aceste pompe de caldura sunt foarte silentioase datorita sistemului inovator de conducte de aer, ceea ce le face potrivite pentru utilizare in medii rezidentiale.

  Dacic Instalatii din Brasov monteaza o gama variata de pompe de caldura aer-apa care pot fi utilizate in locuinte si spatii comerciale, iar montarea in cascada poate oferi puteri de pana la 124 kW. Mai mult decat atat, folosind varianta controlata in frecventa, se poate reduce consumul de energie si creste eficienta pompei de caldura.

  Pompa de caldura aer-apa cu instalare in exterior

  Pompele de caldura aer-apa cu instalare in exterior reprezinta alegerea ideala pentru cei care isi doresc o solutie fiabila si usor de instalat pentru a beneficia de incalzire, racire si prepararea apei calde menajere.

  Cu performante ridicate, aceste pompe de caldura sunt excelente in procesele de reabilitate termica a cladirilor, temperatura ridicata de tur facandu-le ideale pentru a fi utilizate in conditii de temperaturi scazute. Asadar, pompele de caldura aer-apa cu instalare in exterior pot functiona autonom sau in combinatie cu alte surse se energie si sunt ideale pentru clima din Brasov.

  Pompa de caldura sol-apa pentru instalare in interior

  Pompele de caldura sol-apa reprezinta o investitie semnificativa, insa sunt unele dintre cele mai eficiente forme de incalzire si racire a caselor si spatiilor comerciale. Totodata, furnizeaza apa calda menajera si sunt ideale pentru incalzirea apei pentru piscina.

  Aceste pompe au un randament net superior fata de alte sisteme de incalzire. Folosesc o cantitate mica de energie electrica, in timp ce restul puterii se datorează energiei geotermale din sol. Prin urmare, vei avea facturi cu 30% - 40% mai mici. Iata de ce o pompa de caldura sol-apa este o investitie avantajoasa pe termen lung. In plus este durabila si are un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

  Pompe de caldura profesionale

  Pompele de caldura sunt un sistem eficient de incalzire ce utilizeaza energia regenerabila pentru a produce caldura. Exista o mare varietate de pompe de caldura profesionale disponibile pentru a satisface nevoile fiecarui client in parte. Acestea sunt proiectate pentru a oferi randament ridicat si eficienta energetica, chiar si in conditii extreme de temperatura, deci perfecte pentru zona Brasov.

  Pompele de caldura profesionale pot fi utilizate atat in locuinte rezidentiale cat si in cladiri comerciale si industriale, precum hale, depozite, supermarketuri si alte spatii mari. Acestea sunt proiectate pentru a oferi eficienta energetica, fiabilitate si durabilitate, fiind capabile sa asigure o incalzire confortabila si economica in orice conditii.

  Sisteme de racire cu pompe de caldura

  O pompa de caldura multifunctionala poate fi solutia perfecta pentru un climat confortabil in casa sau la serviciu, indiferent de temperatura exterioara. In plus fata de incalzirea spatiilor si furnizarea de apa calda menajera, pompa de caldura permite o racorire excelenta a spatiilor pe timp de vara, oferind un confort termic optim pe tot parcursul anului.

  Sistemele de racire cu pompe de caldura prezinta numeroase avantaje fata de alte sisteme de racire, cum ar fi costurile mai mici de operare si intretinere, fiabilitatea crescuta si durata de viata mai lunga. Aceste sisteme sunt, de asemenea, mai ecologice decat alte optiuni de racire, deoarece utilizeaza energia din surse regenerabile si nu genereaza emisii poluante.

  Instalatorii si inginerii nostri sunt pregatiti sa va oferim solutii personalizate pentru sistemele de racire activa (pompa de caldura aer-apa) sau pasiva (pompa sol-apa) si sa realizeze intreaga instalatie pentru sisteme de incalzire sau sisteme de racire cu pompe de caldura.

  Contact Icon Cere oferta
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.