• Str. Fanionului nr. 23 Brasov
 • Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

Sisteme multimedia

Sisteme de sonorizare

 

Sistemele de adresare publica se monteaza în general în cladiri si imobile cu suprafete mari si în care se afla la un moment dat un numar mare de persoane: spatii comerciale, cladiri de birouri, teatre, cinematografe, stadioane, gari, aeroporturi etc. Pe langa ambianta creeata prin difuzarea unui cadru sonor si comunicarea unor anunturi publicitare, mesaje pentru angajati sau de interes general unui numar mare de persoane, utilitatea cea mai mare este comunicarea în cazul situaţiilor de urgenta a instructiunilor de evacuare care sa reduca panica si sa directioneze persoanele pentru evacuare în zone sigure si cât mai putin aglomerate.

 

Sistemele de adresare publica oferite includ:

 

 • Statii de amplificare
 • Mixere audio
 • Microfoane
 • Sisteme automate pentru rularea mesajelor preînregistrate
 • Player audio
 • Difuzoare si boxe de interior sau de exterior

 

Sisteme cablare structurata:

 

Retelele de date si voce reprezinta unul dintre cele mai importante componente ale sistemului de comunicatii moderne, fara de care o activitate profesionala prezenta nu se mai poate desfasura.

Cu ajutorul retelelor se poate asigura un transfer de date intr-o retea locala – LAN cat si intr-o retea zonala sau globala, prin internet – WAN. Alegerea variantei de cablare si interconectare a unei retele si face tinand cont de dimensiunile sale, de numarul de porturi precum si de date ce se doreste a fi tranferat.

Cablarea structurata reprezinta o infrastructura unica pentru sistemul de telefonie, pentru reteaua de calculatoare si pentru alte echipamente de comunicatii ce se pot pot conecta.

Standardul cablarii structurate determina un mod de cablare al retelei in forma de stea, mod in care toate prizele sunt conectate la un patch-panel. Din acest patch-panel se poate determina modul in care acea priza va servi ca priza pentru voce, date sau alte echipamente. Prin intermediul patch-panel-ului se face legatura catre un switch sau router in cazul retelei de date sau catre un sistem telefonic PBX in cazul prizelor de voce.conecta la aceasta retea. Principalul avantaj al utilizatorului este faptul ca aceasta retea este flexibila, simplu de utilizat si nu presupune cunostinte deosebite.
Daca in urma cu cativa ani se realizau retele cu viteze de transfer de 10/100 Mbps si cablare cu cablu UTP Cat. 5E, acum tendinta este de a se realiza retele cu viteze de conectare de pana la 1000 Mbps (Retele Gigabit) si cablare cu cabluri Cat.6 sau Cat.7.

 

Beneficiile cablarii structurate:

 

 • Reducerea costurilor de administrare al societatii;
 • Mentenanta centralizata si imbunatatita a retelei de calculatoare;
 • Adaugarea de noi echipamente/utilizatori se realizeaza usor;
 • Modificarea maplasamentului calculatoarelor se realizeaza usor;
 • Cablarea structurata este independenta de aplicatie si are un design flexibil si modular;
 • Integrarea, administrarea si reconfigurarea facila a retelei de date/voce;
 • Folosirea aceluiasi mediu de transfer pentru date, cablul pentru transfer voce, date, telefonie, face posibila si integrarea sistemelor de securitate: sisteme de alarma, supraveghere video, pontaj electronic, control acces,interfonie IP, alarma incendiu, etc;

Un sistem de cablare structurata furnizeaza o platforma universala pe care se poate construi apoi orice sistem informational, fara de care nu poate fi conceputa o societate comerciala moderna.

 

Centrale si echipamente telefonice:

 

Centralele telefonice actuale sunt sisteme digitale de ultima generatie, interconectabile, compatibile Euro – ISDN, cu capacitati de la cateva porturi pana la sute de posturi telefonice, compatibile din punctul de vedere al serviciilor oferite, al programarii si al terminalelor utilizate cu retelele de telefonie din Romania. Centralele sunt proiectate si produse pe baza celor mai recente tehnologii de transmisie voce/date, ce ofera facilitati avansate si aplicaii pentru toate dimensiunile de organizatii, fie ele mici, medii sau mari.